Menu

banner

  

A+ A A-

Het Vrijwilligerscollege biedt ter ondersteuning van het vrijwilligerswerk een gevarieerd aanbod van workshops aan. Het Vrijwilligerscollege wordt gecoördineerd door Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI) en speelt in op de behoefte aan deskundigheidsbevordering van vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties.

De volgende themabijeenkomsten worden georganiseerd:

Dinsdag 19 januari 2016              
Omgaan met vrijwilligers, klantgerichte benadering, communicatie
Voor vrijwilligersorganisaties is het vaak een hele kunst om genoeg vrijwilligers te vinden die goed in de organisatie passen. En om deze vrijwilligers actief en gemotiveerd te houden. Wilt u tips en tools over hoe om te gaan met vrijwilligers? Dan is deze workshop voor u! 

Donderdag 18 februari 2016     
Werven van vrijwilligers, PR en Marketing, Vacature omschrijvingen. Zoekt u hulp bij het werven van vrijwilligers? Deze workshop biedt een introductie in Marketinggericht werven voor stichtingen/verenigingen. Bewustwording voor de deelnemers ‘waar sta ik voor’, ‘welk ideaal streef ik na’ en vertaling naar een eigen manier van communiceren op basis van deze ‘idealen’.

Praktische invulling middels persbericht, adverteren, Facebook, gebruik vrijwilligersvacaturebank.

Dinsdag 15 maart 2016 Fondsenwerving

Het werven van fondsen wordt tegenwoordig steeds lastiger, maar door het wegvallen van subsidies wordt het tegelijkertijd ook steeds belangrijker. Er liggen nog genoeg kansen voor u en uw stichting/vereniging op gebied van fondsenwerving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan deel aan de workshop Fondsenwerving! 

Voor wie:                   vrijwilligers en organisaties die met vrijwilligers werken in de gemeente Woensdrecht
Tijd:                           19.00 - 21.30 uur

Locatie:                      BWI Woensdrecht
Adres:                        Kromstraat 4
Plaats:                        Hoogerheide
Aantal deelnemers:     min. 10 – max. 20 personen
Kosten :                      € 7,50 p.p. per workshop

Aanmelden kan tot 7 dagen vooraf per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.,
onderwerp: vrijwilligerscollege o.v.v. uw naam, adres, telefoonnummer en voor welke organisatie u vrijwilligerswerk doet.

Meer informatie? Stel uw vraag via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuws

Rollator spreekuur 30 augustus, De Beukenhof te Putte

De Brede Welzijnsinstelling stimuleert meedoen in de samenleving. Een rollator geeft mensen vaak letterlijk een steuntje om hun mobiliteit te bevorderen. De BWI vindt het dan ook belangrijk dat dit hulpmiddel het goed blijft doen Door regelmatige controle en onderhoud van uw rollator verkleint u de kans op valgevaar.Hiertoe organiseert de BWI met technisch kundige vrijwilligers, het rollatorspreekuur. Het spreekuur...

Lees verder

Gemeente Woensdrecht en Brede Welzijns Instelling organiseren 7…

De Gemeente Woensdrecht en de Brede Welzijns Instelling nodigen alle inwoners van de gemeente Woensdrecht, die in de eerste 6 maanden van 2017 de 75 jarige leeftijd hebben bereikt, uit om naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen. Ook hun partners zijn van harte welkom. Graag ontvangen wij  u op: Donderdagmiddag 27 juli Bij Grandcafë Eeterij Le Soleil Huijbergseweg 19, 4631 GC Hoogerheide...

Lees verder