Menu

banner

  

A+ A A-

In de gemeente Woensdrecht worden er veel sport- en stoere activiteiten verzorgd. Om de meiden nu eens in het zonnetje te zetten, wordt deze activiteit speciaal voor meiden georganiseerd. Dit idee is gekomen van een aantal jongeren die het jammer vonden dat er vroeger voor hen weinig meiden activiteiten waren.

De Brede Welzijnsinstelling (BWI) organiseert samen met de meidengroep van de woensdagavond inloop een meidenmiddag voor jonge meiden van de basisscholen in Hoogerheide op zaterdag 19 december. Deze Meiden-glamourmiddag is speciaal voor meiden uit groep 6 t/m 8 van de basisscholen.

Tijdens deze Meiden-glamourmiddag krijgen de meiden een make-over en worden hun make-up, haren en nagels verzorgd onder het genot van een hapje en drankje. Ondertussen kunnen ze leuke spelletjes doen. Daarna vindt er een heuse fotoshoot met een professionele fotograaf plaats.

De activiteit vindt plaats op zaterdag 19 december van 13.00 uur tot 17.00 uur bij de BWI, Kromstraat 4 Hoogerheide. Meiden uit groep 6 t/m 8 kunnen zich tot uiterlijk 7 december inschrijven op de inschrijfformulieren op hun school in Hoogerheide. De activiteit is gratis.

Let op: er is maar beperkt plaats, er kunnen maximaal 20 meiden meedoen met de activiteit dus
vol = vol! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Baan of Lotte van Hees op jan@bwiwoensdrecht.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuws

Rollator spreekuur 30 augustus, De Beukenhof te Putte

De Brede Welzijnsinstelling stimuleert meedoen in de samenleving. Een rollator geeft mensen vaak letterlijk een steuntje om hun mobiliteit te bevorderen. De BWI vindt het dan ook belangrijk dat dit hulpmiddel het goed blijft doen Door regelmatige controle en onderhoud van uw rollator verkleint u de kans op valgevaar.Hiertoe organiseert de BWI met technisch kundige vrijwilligers, het rollatorspreekuur. Het spreekuur...

Lees verder

Gemeente Woensdrecht en Brede Welzijns Instelling organiseren 7…

De Gemeente Woensdrecht en de Brede Welzijns Instelling nodigen alle inwoners van de gemeente Woensdrecht, die in de eerste 6 maanden van 2017 de 75 jarige leeftijd hebben bereikt, uit om naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen. Ook hun partners zijn van harte welkom. Graag ontvangen wij¬† u op: Donderdagmiddag 27 juli Bij Grandcaf√ę Eeterij Le Soleil Huijbergseweg 19, 4631 GC Hoogerheide...

Lees verder