Menu

banner

  

A+ A A-

De Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht (BWI) staat voor meedoen in de samenleving. De BWI organiseert een ‘Meet en Greet’ om de inwoners van de gemeente Woensdrecht met hulpvragen met elkaar in contact te brengen. Dit gebeurt in elke woonkern zodat er rekening wordt gehouden met vraag en aanbod.

De bijeenkomsten die in Woensdrecht en Ossendrecht zijn gehouden waren een succes. Vele inwoners zijn met elkaar in contact gekomen tijdens de bijeenkomst. Zo waren er bijvoorbeeld vragen voor gezamenlijk wandelen/fietsen/theaterbezoek, de huiskamer fungeert in deze als ontmoetingsplek en plaats om afspraken te maken.

Het doel van de bijeenkomst is participatie in de gemeente en om de vraagverlegenheid aan te pakken op basis van wederkerigheid. Tijdens de Meet en Greet probeert de BWI op een laagdrempelige wijze mensen met elkaar in contact te brengen, hier wordt het eerste contact tussen inwoners gelegd. Daarna wordt er gekeken of er misschien een frequenter contact tussen de inwoners kan zijn, of dat men wat voor elkaar kan gaan betekend. Gezellig samen zijn en het ontmoeten van andere mensen uit de buurt is ook één van de doelen.

14 januari is de volgende Meet en Greet in Hoogerheide. U bent hier natuurlijk van harte welkom! In verband met ruimte gebrek in de huiskamer Hoogerheide is er gekozen voor een alternatieve locatie. De bijeenkomst in Hoogerheide zal plaatsvinden bij de BWI, Kromstraat 4.

Meet en Greet Hoogerheide

14 januari 2016, van 10.00-12.00 uur
Brede Welzijns Instelling, Kromstraat 4
Voor informatie kan men terecht bij een van de huiskamers,
Bij Lenny Winkel, ouderenadviseur van de BWI, Kromstraat 4 Hoogerheide
Telefonisch 0164-672049,

Per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Rollator spreekuur 30 augustus, De Beukenhof te Putte

De Brede Welzijnsinstelling stimuleert meedoen in de samenleving. Een rollator geeft mensen vaak letterlijk een steuntje om hun mobiliteit te bevorderen. De BWI vindt het dan ook belangrijk dat dit hulpmiddel het goed blijft doen Door regelmatige controle en onderhoud van uw rollator verkleint u de kans op valgevaar.Hiertoe organiseert de BWI met technisch kundige vrijwilligers, het rollatorspreekuur. Het spreekuur...

Lees verder

Gemeente Woensdrecht en Brede Welzijns Instelling organiseren 7…

De Gemeente Woensdrecht en de Brede Welzijns Instelling nodigen alle inwoners van de gemeente Woensdrecht, die in de eerste 6 maanden van 2017 de 75 jarige leeftijd hebben bereikt, uit om naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen. Ook hun partners zijn van harte welkom. Graag ontvangen wij  u op: Donderdagmiddag 27 juli Bij Grandcafë Eeterij Le Soleil Huijbergseweg 19, 4631 GC Hoogerheide...

Lees verder