Menu

banner

  

A+ A A-

De Brede WelzijnsInstelling Woensdrecht en tanteLouise-Vivensis nodigen u van harte uit voor het Mantelzorg-café in de Gemeente Woensdrecht.

Deze avond wordt op woensdag 2 maart  in Zorgcentrum Mariahove te Ossendrecht georganiseerd. De zaal is geopend vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur.

Thema: Afstemmen en samenwerken met de professional Rond het zorgen voor anderen kunnen zowel professionals, mantelzorgers én vrijwilligers betrokken zijn.  Vaak zijn er, met de verzorgde, vier partijen betrokken. Hoe zorg je dan dat de zorg goed geregeld is én blijft? Dit vraagt om goede afstemming en samenwerking tussen de professional en de informele zorg. Dit gaat natuurlijk niet vanzelf. Aan de hand van een vaste structuur/gesprekstechniek laten we zien hoe iedereen zijn verantwoordelijkheid hierin neemt.

Mantelzorg-café Een mantelzorg-café is een ontmoetingsplek voor mantelzorgers, familie, beroepskrachten en belangstellenden. Hier is het mogelijk om ervaringen uit te wisselen, contacten te leggen of om er gewoon er even ‘tussenuit’ te zijn.

Graag zien wij u op 2 maart  in Zorgcentrum Mariahove te Ossendrecht, Gert Mullerplein 1, 4641 TL Ossendrecht. De zaal is geopend  vanaf 19.00 uur en de avond begint om 19.30 uur. Rond  21.30 uur sluiten we af. Er zijn géén kosten aan verbonden. Een kopje koffie of thee wordt u aangeboden.

Wilt u meer informatie over deze avond dan kunt u contact opnemen met de Ouderenadviseurs van de BWI, Kitty Kiezenberg, Lenny Winkel of Marga Esser. Telefonisch bereikbaar onder telefoon nummer: 0164 672049 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws

Rollator spreekuur 30 augustus, De Beukenhof te Putte

De Brede Welzijnsinstelling stimuleert meedoen in de samenleving. Een rollator geeft mensen vaak letterlijk een steuntje om hun mobiliteit te bevorderen. De BWI vindt het dan ook belangrijk dat dit hulpmiddel het goed blijft doen Door regelmatige controle en onderhoud van uw rollator verkleint u de kans op valgevaar.Hiertoe organiseert de BWI met technisch kundige vrijwilligers, het rollatorspreekuur. Het spreekuur...

Lees verder

Gemeente Woensdrecht en Brede Welzijns Instelling organiseren 7…

De Gemeente Woensdrecht en de Brede Welzijns Instelling nodigen alle inwoners van de gemeente Woensdrecht, die in de eerste 6 maanden van 2017 de 75 jarige leeftijd hebben bereikt, uit om naar de voorlichtingsbijeenkomst te komen. Ook hun partners zijn van harte welkom. Graag ontvangen wij  u op: Donderdagmiddag 27 juli Bij Grandcafë Eeterij Le Soleil Huijbergseweg 19, 4631 GC Hoogerheide...

Lees verder