Menu

banner

  

A+ A A-

Vrijwilligers vacaturebank

De Vrijwilligersvacaturebank is een onderdeel van het Vrijwilligerssteunpunt

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk kunt u in deze vacaturebank zoeken naar vrijwilligersfuncties. U kunt hiervoor een categorie aanklikken of onderaan de pagina op trefwoorden zoeken.

Niet alle vacatures staan in de vrijwilligersvacaturebank vermeld. Als u hulp wilt bij het zoeken naar een vrijwilligersfunctie die bij u past, kunt u contact opnemen met Antje Walhout. Zij is de contactpersoon van het Vrijwilligerssteunpunt en is te bereiken via vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via 0164-672049. Zij is maatschappelijk makelaar bij de BWI en ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Woensdrecht.

Kinderen (tot 12 jaar)RSS

Concierge

www.destappen.nl

Functiebeschrijving: 
...

Organisatie
E-mail
Scouting Hoogerheide Bever leiding (M/V)

E-mail
Vrijwilliger (M/V) bij SDW Ouders Met Kinderen

www.sdw.nl

Organisatiebeschrijving
In
Organisatie
E-mail
Vrijwilliger op de groep bij Stichting Zorg en Onderwijs Nu

www.zorgonderwijsnu.nl

We zijn een stichting die kinderen (0-12/13 jaar) met een (meervoudige) handicap een ontwikkeling stimulerende dagopvang bieden, gesetteld op de reguliere basisschool De Kreek in Bergen op Zoom. Hierdoor ontmoeten kinderen met en zonder handicap ...

E-mail
Vrijwilliger voor het Voorleesproject 'Alles begint met taal

www.spwoensdrecht.nl

Stichting Peuterspeelzalen Woensdrecht (SPW) is de koepelorganisatie van de 5 peuterspeelzalen die zich bevinden in of aan de 5 brede scholen van de kernen van de gemeente Woensdrecht. Al ruim 40 jaar krijgt bij SPW elk kind tussen 2 en 4 jaar de kans ...

E-mail

Zelf een vacature aanmelden?

Dat kan! Vul het bijgesloten formulier in en stuur dit naar a.walhout@bwiwoensdrecht.nl en zij plaatst de vacatures in de database.

docxFormat_Vrijwilligers_vacature_Basisdocument.docx

Zoeken