Menu

banner

  

A+ A A-

Vrijwilligers vacaturebank

De Vrijwilligersvacaturebank is een onderdeel van het Vrijwilligerssteunpunt

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk kunt u in deze vacaturebank zoeken naar vrijwilligersfuncties. U kunt hiervoor een categorie aanklikken of onderaan de pagina op trefwoorden zoeken.

Niet alle vacatures staan in de vrijwilligersvacaturebank vermeld. Als u hulp wilt bij het zoeken naar een vrijwilligersfunctie die bij u past, kunt u contact opnemen met Antje Walhout. Zij is de contactpersoon van het Vrijwilligerssteunpunt en is te bereiken via vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via 0164-672049. Zij is maatschappelijk makelaar bij de BWI en ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Woensdrecht.

Kunst & CultuurRSS

Cameramensen voor www.west-point.nl

www.west-point.nl

West-Point is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten voor popmuziek in én uit de regio West-Brabant. Op dit moment werkt West-Point hard aan meer nieuwsitems en sfeerverslagen van concerten door middel van video. Hierv ...

Organisatie
E-mail
Vrijwilliger (M/V) bij SDW Ouders Met Kinderen

www.sdw.nl

Organisatiebeschrijving
In
Organisatie
E-mail

Zelf een vacature aanmelden?

Dat kan! Vul het bijgesloten formulier in en stuur dit naar a.walhout@bwiwoensdrecht.nl en zij plaatst de vacatures in de database.

docxFormat_Vrijwilligers_vacature_Basisdocument.docx

Zoeken