Menu

banner

  

A+ A A-

Vrijwilligers vacaturebank

De Vrijwilligersvacaturebank is een onderdeel van het Vrijwilligerssteunpunt

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk kunt u in deze vacaturebank zoeken naar vrijwilligersfuncties. U kunt hiervoor een categorie aanklikken of onderaan de pagina op trefwoorden zoeken.

Niet alle vacatures staan in de vrijwilligersvacaturebank vermeld. Als u hulp wilt bij het zoeken naar een vrijwilligersfunctie die bij u past, kunt u contact opnemen met Antje Walhout. Zij is de contactpersoon van het Vrijwilligerssteunpunt en is te bereiken via vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via 0164-672049. Zij is maatschappelijk makelaar bij de BWI en ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Woensdrecht.

Categorieën
Organisatie
E-mail
Administratieve vrijwilliger voor ondersteuning bij de parochieadministratie

Parochie De Bron


Parochie De Bron is ontstaan door het samengaan van de parochies Hoogerheide/Woensdrecht, Ossendrecht, Putte, Huijbergen. Alle katholieke kerken van ...

Organisatie
E-mail
Afdelingsbestuurslid Fondsenwerving & Communicatie – Bergen op Zoom

www.rodekruis.nl/afdeling/bergenopzoom

Uitdagend & zinvol besturen
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Bent u de "hands-on" bestuurder met visie die kan motiveren, stim ...

Categorie:Bestuur & Beleid
E-mail

Zelf een vacature aanmelden?

Dat kan! Vul het bijgesloten formulier in en stuur dit naar a.walhout@bwiwoensdrecht.nl en zij plaatst de vacatures in de database.

docxFormat_Vrijwilligers_vacature_Basisdocument.docx

Zoeken