Menu

banner

  

A+ A A-

Vrijwilligers vacaturebank

De Vrijwilligersvacaturebank is een onderdeel van het Vrijwilligerssteunpunt

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk kunt u in deze vacaturebank zoeken naar vrijwilligersfuncties. U kunt hiervoor een categorie aanklikken of onderaan de pagina op trefwoorden zoeken.

Niet alle vacatures staan in de vrijwilligersvacaturebank vermeld. Als u hulp wilt bij het zoeken naar een vrijwilligersfunctie die bij u past, kunt u contact opnemen met Antje Walhout. Zij is de contactpersoon van het Vrijwilligerssteunpunt en is te bereiken via vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via 0164-672049. Zij is maatschappelijk makelaar bij de BWI en ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Woensdrecht.

Lid Buurtpreventieteam Ossendrecht

www.buurtpreventieonline.nl/ossendrecht/

Doel van buurtpreventie is het creëren en in stand houden van een veilige en leefbare buurt waarmee de sociale cohesie wordt verhoogd. De bewoners, politie en gemeente zorgen er samen voor dat bepaalde vormen van criminaliteit zoals vandalisme en ver ...

E-mail
Organisatie
E-mail

Organisatiebeschrijving:
Team dat, in samenwerking met gemeente en polite, een bijdrage wil leveren aan het vergroten van het veiligheidsgevoel en de leefbaarheid in het dorp.
 
Functiebesc ...

E-mail
Organisatie
E-mail

Zelf een vacature aanmelden?

Dat kan! Vul het bijgesloten formulier in en stuur dit naar a.walhout@bwiwoensdrecht.nl en zij plaatst de vacatures in de database.

docxFormat_Vrijwilligers_vacature_Basisdocument.docx

Zoeken