Menu

banner

  

A+ A A-

Vrijwilligers vacaturebank

De Vrijwilligersvacaturebank is een onderdeel van het Vrijwilligerssteunpunt

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk kunt u in deze vacaturebank zoeken naar vrijwilligersfuncties. U kunt hiervoor een categorie aanklikken of onderaan de pagina op trefwoorden zoeken.

Niet alle vacatures staan in de vrijwilligersvacaturebank vermeld. Als u hulp wilt bij het zoeken naar een vrijwilligersfunctie die bij u past, kunt u contact opnemen met Antje Walhout. Zij is de contactpersoon van het Vrijwilligerssteunpunt en is te bereiken via vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via 0164-672049. Zij is maatschappelijk makelaar bij de BWI en ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Woensdrecht.

www.herwonnenlevenskracht.nl

Het bestuur van HL VakantieWeek organiseert jaarlijks een geheel verzorgde vakantieweek voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Wanneer zij als gast met HL VakantieWeek meegaan worden z ...

Categorie:Root
E-mail
Penningmeester m/v

www.zonnebloem.nl

De vrijwilligers van de Zonnebloem zorgen voor persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven voor mensen waarvoor dat niet altijd vanzelfsprekend is. Zij bieden wat in de maatschappij steeds minder geboden wo ...

Categorie:Bestuur & Beleid
Organisatie
E-mail
Penningmeester Stichting Flor van Putte

www.florvanputtestichting.nl

Een penningmeester die tevens ook mee wil denken over de activiteiten van deze Stichting. Tijdsinvestering maximaal 2 uur per maand (bijeenkomsten) 

Categorie:Bestuur & Beleid
Organisatie
E-mail

Zelf een vacature aanmelden?

Dat kan! Vul het bijgesloten formulier in en stuur dit naar a.walhout@bwiwoensdrecht.nl en zij plaatst de vacatures in de database.

docxFormat_Vrijwilligers_vacature_Basisdocument.docx

Zoeken