Menu

banner

  

A+ A A-

Vrijwilligers vacaturebank

De Vrijwilligersvacaturebank is een onderdeel van het Vrijwilligerssteunpunt

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk kunt u in deze vacaturebank zoeken naar vrijwilligersfuncties. U kunt hiervoor een categorie aanklikken of onderaan de pagina op trefwoorden zoeken.

Niet alle vacatures staan in de vrijwilligersvacaturebank vermeld. Als u hulp wilt bij het zoeken naar een vrijwilligersfunctie die bij u past, kunt u contact opnemen met Antje Walhout. Zij is de contactpersoon van het Vrijwilligerssteunpunt en is te bereiken via vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via 0164-672049. Zij is maatschappelijk makelaar bij de BWI en ondersteunt het vrijwilligerswerk binnen de gemeente Woensdrecht.

PR & CommunicatieRSS

Afdelingsbestuurslid Fondsenwerving & Communicatie – Bergen op Zoom

www.rodekruis.nl/afdeling/bergenopzoom

Uitdagend & zinvol besturen
Het Rode Kruis helpt mensen in nood. Dat doen wij om de hoek – en ver weg. Dat doen we vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Bent u de "hands-on" bestuurder met visie die kan motiveren, stim ...

E-mail
Cameramensen voor www.west-point.nl

www.west-point.nl

West-Point is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich in willen zetten voor popmuziek in én uit de regio West-Brabant. Op dit moment werkt West-Point hard aan meer nieuwsitems en sfeerverslagen van concerten door middel van video. Hierv ...

Organisatie
E-mail

Activiteitencentrum De Kring, is gevestigd in lokaal 247/248 in MFC Kloosterhof.
B ...

Organisatie
Verwerker kopij 't Loopke (Contactblad Ossendrecht)

www.loopke.nl

Stichting Contactblad Ossendrecht is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger m/v die hun team van ’t Loopke wil komen versterken in de functie van verwerker kopij.

Inhoud van de functie:
•    10x per jaar (niet in juli en augustus) vers ...

E-mail
Vrijwilliger ondersteuning website en media

www.bwiwoensdrecht.nl

De vrijwilliger ondersteunt de professionals van de BWI waar het gaat om het schrijven van artikelen voor de website of de media.
 
Bij regelmaat worden er persberichten opgesteld voor alle doelgroepen, waarmee de ...

Organisatie
E-mail
Webredacteur Rode Kruis Afdeling Bergen op Zoom e.o.

www.rodekruis.nl/afdeling/bergenopzoom

Als Webredacteur werk je in opdracht van het afdelingsbestuur. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de website van de afdeling. Je doet dat in nauwe samenwerking met het bestuurslid Communicatie van de afdeling. De werkzaamheden zullen gem ...

E-mail

Zelf een vacature aanmelden?

Dat kan! Vul het bijgesloten formulier in en stuur dit naar a.walhout@bwiwoensdrecht.nl en zij plaatst de vacatures in de database.

docxFormat_Vrijwilligers_vacature_Basisdocument.docx

Zoeken