De mantelzorgcomplimenten worden uitgereikt

Op 28 november werden de mantelzorgcomplimenten uitgereikt in de Margaretha Woonhof in Huijbergen. Voor wethouder Lars van der Beek en mantelzorgondersteuners Lenny Winkel en Marga Esser een mooie gelegenheid om de mantelzorgers te bedanken voor grote inzet.

Verder lezen

De BWI bedankt zijn eigen vrijwiligers

Op donderdagavond 22 november werden de vrijwilligers van de BWI uitgenodigd voor een winter barbecue. Zo'n 100 van de vrijwilligers waren op de uitnodiging ingegaan.

Verder lezen

De Zondag Welkom van 25 november in Huijbergen

Op 25 november was er weer een gezellige Zondag Welkom bij Vaeders Hoefke in Huijbergen.

Verder lezen

De dag van de mantelzorg 2018

Afgelopen zaterdag 17 november vierde de gemeente Woensdrecht de dag van de mantelzorg. De mantelzorgers waren uitgenodigd samen te lunchen bij brasserie 't Koetshuis in Putte., een prachtige rustieke locatie naast kasteel Het Ravenhof.

Verder lezen

Rijbewijskeuringen verlopen nu anders

Let op wanneer je gekeurd moet worden dan dien je eerst de ingevulde gezondheidsverklaring naar het CBR te sturen en na ontvangst van hun bericht MAG JE PAS een afspraak bij een keuringsarts maken.
BEGIN DUS OP TIJD, ANDERS BEN JE MISSCHIEN TE LAAT OF KOM JE VOOR NIKS BIJ DE ARTS.

Verder lezen

De BWI bedankt zijn vrijwilligers

Zonder haar vrijwilligers, kan de BWI niet bestaan! Zo’n 160 mensen zetten zich met grote regelmaat in als vrijwilliger bij de BWI.

Verder lezen

Jongerenwerker Jan Baan neemt afscheid van de BWI

De jongerenwerker Jan Baan heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Malkander. Malkander is, net zoals de BWI een breed georiënteerde welzijnsorganisatie in de gemeente Ede en omstreken.

Verder lezen

Verras een mantelzorger - Stuur een kaartje

Mantelzorg mag naam hebben! Wie verras jij op 10 november?
Er zijn 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Ook jij kent vast iemand die zorgt voor een ander. Dit zorgen is niet zomaar iets, dus tijd om hem of haar te verrassen op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg.

Verder lezen

Locaties en data voor uitreiking mantelzorg compliment 2018

Het mantelzorgcompliment 2019 wordt persoonlijk overhandigd aan mantelzorgers. Er is per dorpskern een uitgifte moment. Iedere mantelzorger kan zelf zijn afhaalmoment kiezen.

Verder lezen

'Samen welkom zondag' met Sugar en Spice

Na het succes van zondag 16 september, staat ‘Zondag Welkom’ op 21 oktober wederom in het teken van muziek.

Verder lezen