NLdoet- Doe je mee?

Goedlopend vrijwilligerswerk is belangrijk voor elke gemeente. NL-doet is een landelijk evenement waarbij lokaal vrijwilligerswerk wordt gepromoot en waarbij gemakkelijk kan worden aangesloten.

Verder lezen

Djembé workshop voor mantelzorgers

Op donderdagavond 28 maart van 19:30 tot 21:30 in Eetcafé De Kroon in Huijbergen, biedt de BWI een workshop Djembé spelen aan, onder begeleiding van Ben Kreyveld. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €6,-. Inschrijven kan tot 21 maart via de website, tabblad evenementen.

Verder lezen

Graag stelt de BWI zijn nieuwe gebouwbeheerder Jan de Leuuw even voor.

Jan is 62 jVoorheen heeft Jan bij Philip Morris gewerkt en naast zijn werk bij de BWI, is Jan ook actief als bewindvoerder, werkt hij bij MFC De Drieschaar in Ossendrecht en is ook lid van de cliëntenraad voor tanteLouise. Verder heeft Jan vele hobby's en is mantelzorger voor een bevriende familie.

Verder lezen

Jaarlijks organiseert Dementienetwerk West-Brabant bijeenkomsten voor mensen met thuiswonende partners met dementie.

Er wordt in kleine groepen gewerkt onder begeleiding van professionals en ook de mantelzorgondersteuner van de BWI, Lenny Winkel, is aanwezig.

Verder lezen

Op 27 februari organiseert de BWI weer een rollatorspreekuur van 13.30 tot 15.00 uur in zorghuis Mariahove in Ossendrecht

Deskundige vrijwilligers staan voor u klaar. Tegen een kleine vergoeding wordt uw rollator nagekeken. Gelieve voor de onderdelen die moeten worden vervangen klein geld op zak te hebben. Koffie en thee staan klaar!

Verder lezen

De BWI vraagt iedereen zijn stem uit te brengen!

De donatie willen we gebruiken om in 2019 te starten met Zondag Uitjes
Zondags Uitje biedt een gemoedelijke plek met een gezellige sfeer. Mensen met dementie en hun naasten ontmoeten hier anderen die in dezelfde situatie zitten en aan een half woord genoeg hebben.

Verder lezen

Sportinstuif voor jonge mantelzorgers

Op vrijdag 8 februari wordt in samenwerking met de F!Tfabriek van 16:00 tot 18:00 uur een sportinstuif georganiseerd voor jonge mantelzorgers in Sporthal de Boulevard, 4617 HD Bergen op Zoom

Verder lezen

Vrijdag 12 januari werd door wethouder van der Beek, officieel het taalcafé Hoogerheide geopend in de bibliotheek.

Verder lezen

Learn2Run start op 6 februari met een hardloopcursus voor beginners. De gemeente Woensdrecht en BWI ondersteunen dit inititiatief.

Voor een aanvraag bij het sportfonds kan men terecht bij de buurtsportcoach Jacky Jansens:
j.jansens@bwiwoensdrecht.nl
06-22369703

Verder lezen

Vandaag opent het Taalcafé Hoogerheide om 13.45 zijn deuren. Een gezamelijk inititiatief van bibliotheek Het Markiezaat en het To-Taalhuis, onderdeel van de BWI

Elke vrijdagmiddag kan men in de bibliotheek van Hoogerheide, Huijbergseweg 3a terecht om Nederlands te praten, taalspelletjes te doen en samen een kopje koffie te drinken.

Verder lezen