Rijbewijskeuringen verlopen nu anders

Let op wanneer je gekeurd moet worden dan dien je eerst de ingevulde gezondheidsverklaring naar het CBR te sturen en na ontvangst van hun bericht MAG JE PAS een afspraak bij een keuringsarts maken.
BEGIN DUS OP TIJD, ANDERS BEN JE MISSCHIEN TE LAAT OF KOM JE VOOR NIKS BIJ DE ARTS.

Verder lezen

De opstapdag 2018 komt er aan

Op maandag 26 november organiseert de Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht, in samenwerking met DTV Consultants en Regio West-Brabant, bij De Blauwe Pauw van 10:00 tot 16:00 uur de Opstapdag. Dit evenement richt zich op senioren binnen de gemeente Woensdrecht die vragen hebben omtrent mobiliteit.

Verder lezen

De dag van de mantelzorg 2018

Op 17 november organiseert de BWI de dag van de mantelzorg. De mantelzorgers zijn uitgenodigd voor een optreden van het koor Dazzl bij te wonen en aansluitend wordt er een warme lunch aangeboden.

Verder lezen

De BWI bedankt zijn vrijwilligers

Zonder haar vrijwilligers, kan de BWI niet bestaan! Zo’n 160 mensen zetten zich met grote regelmaat in als vrijwilliger bij de BWI.

Verder lezen

Jongerenwerker Jan Baan neemt afscheid van de BWI

De jongerenwerker Jan Baan heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Malkander. Malkander is, net zoals de BWI een breed georiënteerde welzijnsorganisatie in de gemeente Ede en omstreken.

Verder lezen

Verras een mantelzorger - Stuur een kaartje

Mantelzorg mag naam hebben! Wie verras jij op 10 november?
Er zijn 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland. Ook jij kent vast iemand die zorgt voor een ander. Dit zorgen is niet zomaar iets, dus tijd om hem of haar te verrassen op 10 november, de landelijke Dag van de Mantelzorg.

Verder lezen

Locaties en data voor uitreiking mantelzorg compliment 2018

Het mantelzorgcompliment 2019 wordt persoonlijk overhandigd aan mantelzorgers. Er is per dorpskern een uitgifte moment. Iedere mantelzorger kan zelf zijn afhaalmoment kiezen.

Verder lezen

'Samen welkom zondag' met Sugar en Spice

Na het succes van zondag 16 september, staat ‘Zondag Welkom’ op 21 oktober wederom in het teken van muziek.

Verder lezen

De samenlevingsdag 2018

Op vrijdag 28 september organiseerde de Brede Welzijnsinstelling Woensdrecht op verzoek van de gemeente, de Samenlevingsdag 2018 om verschillende vrijwilligersorganisaties binnen de gemeente Woensdrecht te bedanken voor hun onafgebroken inzet en enthousiasme.

Verder lezen

De Adviesvangers

Vandaag is de BWI met een training de Adviesvangers gestart.
Hierdoor heeft de BWI nu zijn eigen adviseurs.
De Adviesvangers zijn burgers, klanten en ervaringsdeskundigen,die afkomstig zijn uit uw eigen omgeving of uit een specifieke doelgroep/vereniging.

Verder lezen