Gezocht: werkgevers met een sociaal hart

Betekenisvol ondernemen ligt binnen handbereik. Vandaag de dag wordt het steeds belangrijker om je bedrijf,
naast winstgevend, ook maatschappelijk betrokken te laten zijn. Zou jij meer willen betekenen in het leven van je klanten, werknemers en jouw omgeving? Ben jij een werkgever met een sociaal hart? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar werkervaringsplaatsen voor onze trajecten.

Wat is een traject sociale activering en arbeidsactivering?
Wij helpen mensen aan een opstap naar een betaalde baan. Hiervoor bieden we een passende activiteit en/of werkervaringsplaats aan, zonder ontvangst van salaris. Het doel is altijd om de werknemer als mens en op het gebied van werk verder te brengen in zijn/haar ontwikkeling.

Hoe gaan we te werk?
Samen met alle betrokkenen maken we afspraken. De vorm en mate van begeleiding, de werkzaamheden en het werkrooster leggen we vast, zodat dit voor iedereen helder is. De jobcoach bewaakt de doelen en komt evalueren.

Wat verwachten we van jou?
De werkgever stuurt deze werknemer op individuele wijze aan. Onregelmatigheden, zoals verzuim, koppel je terug aan de jobcoach en die onderneemt actie. Voor de werkgever zijn hier geen kosten aan verbonden. We vragen wel jouw sociale betrokkenheid en dat je hem/haar in de gelegenheid stelt om zich tijdens het werk verder te ontwikkelen d.m.v. training, advies en bemiddeling.

Neemt jouw bedrijf de stap naar meer sociaal werkgeverschap? Wil je meer informatie?
Bel of stuur een bericht naar Ilse Portengen, coördinator Startpunt naar Werk / werkmakelaar en jobcoach.

Haar werkdagen zijn: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Contactgegevens:

  0164 672 049
  06 3037 6837

  i.portengen@bwiwoensdrecht.nl