Diverse vrijwilligersfuncties voor Woonzorgcentrum Mariahove (Ossendrecht)

In heel ons verzorgingsgebied zoeken we enthousiaste mannen en vrouwen die wat van hun tijd, aandacht, deskundigheid en levenservaring willen geven aan de cliënten van tanteLouise en hun mantelzorgers. Ben jij creatief, vind je het leuk om te koken, ga je graag uit wandelen?

Of heb jij een andere hobby die je graag met onze bewoners deelt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vrijwilligerswerk is een geweldige ervaring in een gezellige en leerzame werkomgeving. Je ontmoet andere mensen, werkt mee in een team, je hebt collega’s en bent eens met andere dingen bezig. Belangrijk is dat je dingen doet die je zelf wilt en waar je blij van wordt. Samen kijken we wat het beste bij jou past.

TanteLouise ziet haar vrijwilligers als gelijkwaardige medewerkers. Samen met onze beroepskrachten en de mantelzorgers vorm je samen het zorgteam. Naast de team- en vrijwilligersbijeenkomsten (vier keer per jaar) is er ook scholing op maat in de vorm van gerichte cursussen en themabijeenkomsten.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met de coördinator Vrijwilligerswerk, deze brengt u in contact. Deze is bereikbaar via het e-mailadres: vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of via het telefoonnummer 0164-672049.