Vrijwilliger incidentele inzet bij mantelzorgers en ouderen

Incidenteel mensen begeleiden bij boodschappen, ziekenhuisbezoek, gezelschap en activiteiten. Je gaat met hulpvragers op pad en begeleid hen daar waar ze begeleiding nodig hebben.

Het leven van mensen prettiger maken en ervoor zorgen dat ze verder kunnen met een glimlach op hun gezicht. Dat is wat we doen.

BWI legt verbindingen. Tussen vragen en oplossingen, tussen maatschappelijke initiatieven en tussen mensen onderling.
Daar waar mensen vastlopen of de weg niet weten, bieden wij een helpende hand. We adviseren, begeleiden of wijzen je de weg.
Dit doen we, met als motto: betrokken, betrouwbaar, begripvol en altijd tijdelijk.

Wil jij ook wat betekenen voor anderen? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Functie-eisen / noodzakelijke competenties

  • Sociaal vaardig
  • Behulpzaam
  • Vriendelijk
  • Creatief
  • Bezit van auto of rijbewijs is een pre

Voor nadere informatie en/of aanmelding kun je  contact opnemen met de coördinator van het Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164 672 049.

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.