Vrijwilliger worden bij Alzheimer West-Brabant?

Wij zoeken een Coördinator voor het Alzheimer Café voor de regio Woensdrecht

Jouw rol
Je zorgt voor de continuïteit en kwaliteit van het Alzheimer Café & de bijeenkomsten “Kleintje Koffie”.  Je verbindt en informeert vrijwilligers, bezoekers en professionals.  Je houdt toezicht op het uitvoeren van verschillende taken en onderhoudt contact met het afdelingsbestuur.

Ben jij iemand die

  • Goed kan plannen en organiseren.
  • Een stuwende en verbindende kracht wil zijn achter een team vrijwilligers en professionals.
  • De mensen met dementie en hun mantelzorgers een warm hart toedraagt.

Wij bieden je

  • Een plek waar je bijdraagt aan een dementievriendelijke buurt.
  • Een warme organisatie met betrokken en bevlogen mensen.
  • Nauw contact met het landelijk bureau voor vragen en ondersteuning.

Lijkt het iets voor jou – of wil je meer info – neem dan contact op met de coördinator van het steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164 672 049.

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

Ben jij sociaal, behulpzaam en op zoek naar een leuke vrijwilligersfunctie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor in zowel de winkel als het buurthuis zoeken we zelfstandige en sociale vrijwilligers.

Herwonnen Levenskracht West Brabant is een stichting die zich inzet voor kwetsbare groepen, waar we allerlei activiteiten voor organiseren.

Als vrijwilliger ontvang je deelnemers en zorg je voor een prettige sfeer. Je helpt deelnemers belangrijke basiscomputervaardigheden te ontwikkelen, zoals het omgaan met het toetsenbord, iets opzoeken op het internet, de werking van een website etc.