Sport & Bewegen

“Samen gezond bewegen, iedereen doet mee!” 

Dit is het motto waarmee we iedereen in beweging willen brengen. Onze sport- en buurtcoaches werken samen met scholen, buitenschoolse opvang, verenigingen en sportaanbieders. We proberen samen met anderen activiteiten te organiseren, omdat het gewoon veel leuker is om met andere mensen actief te zijn. Zo kom je makkelijker in beweging en hopen we dat je dit ook vaker zult doen. 

We bieden allerlei sportactiviteiten aan. Van clinics om kinderen en jongvolwassenen kennis te laten maken met een sport, tot bijvoorbeeld een kidstriathlon. 
Ook voor senioren worden speciale activiteiten georganiseerd om fit en gezond te blijven. Hiervoor is het programma Fit & Vitaal 55+ ontwikkeld, waarbij op eigen niveau en in kleine groepjes wordt gesport. Je kunt natuurlijk ook meedoen met een wandelgroepje of misschien ben je wel nieuwsgierig om Tai Chi Tao te gaan ontdekken. 

Ook voor jongeren en volwassenen met een beperking is sport een belangrijke vrijetijdsbesteding. Wij organiseren speciale en toegankelijke sportclinics of kunnen helpen om een passende sport of bewegingsvorm te vinden.  

Sport is goed voor je en natuurlijk ontzettend leuk! Dus doe gerust mee met onze activiteiten.  

Meer informatie
Voor meer informatie kun je ons bereiken via telefoonnummer 0164 672 049.