Hulp- en klusdiensten

Lukt het je niet (meer) om zelf kleine klusjes in huis te doen of kun je hier een helpende hand bij gebruiken? Dan kun je een beroep doen op de hulp- en klussendienst van BWI Woensdrecht. De klussendienst werkt met vrijwilligers die in de gemeente Woensdrecht kleine, eenmalige werkzaamheden uitvoeren. Jij vraagt hulp van de klussendienst en een medewerkers van het Steunpunt Senioren zoekt een passende vrijwilliger voor jouw hulpvraag.  

Helpende hand
Misschien heb je iemand nodig die je even helpt een lamp op te hangen, een telefoon aan te sluiten of de tv in te stellen. Waarschijnlijk wil je hier liever niet speciaal iemand voor laten komen of wacht je tot er iemand langskomt die het even kan doen. Maar tot die tijd is het lastig dat de klus (nog) niet is gedaan. Onze vrijwilligers begrijpen dat en komen met alle plezier langs. Of het nu gaat om het ophangen van een schilderij of gordijnrails, het repareren van een kraan of het vervangen van een batterij, onze vrijwilligers helpen je graag. Het is soms zelfs mogelijk om vervoer naar het ziekenhuis te regelen. 

Wat kost het?
De kosten worden per uur gerekend, met een uurtarief van €4,50 en voor maximaal 2 uur. Gemaakte materiaalkosten worden rechtstreeks betaald aan de vrijwilligers die de ‘klus gaat klaren’.