Vrijwilligers Vacaturebank

Vacatures

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim.

Vind jij het leuk om mee te wandelen als koploper of achterloper bij de Dorpenloop (5 of 10 km)? Ben jij in het bezit van een EHBO-diploma? Of vind je het leuk om bij de snack- en drankpost te staan om de wandelaars iets lekkers uit te delen? Geef je dan op als vrijwilliger bij de Dorpenloop.

Vacature: Vrijwilliger Huiskamer Putte

Locatie: De Biezen, Schoolstraat 42, 4645DA, Putte

Werkdagen en -tijden: Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Wij zoeken een Coördinator voor het Alzheimer Café voor de regio Woensdrecht

Fietsmaatjes NL is een prachtig initiatief dat mensen die niet meer zelfstandig kunnen fietsen de kans biedt om samen met een vrijwilliger te genieten van een fietstocht op een duofiets. Voor onze regio Woensdrecht zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het opzetten

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.