Feestelijke opening van de QR-FIT beweegroute!

Op woensdag 20 maart om 10:00 is de feestelijke opening van QR-FIT beweegroute. Ben jij er ook bij?

Kom op woensdag 20 maart om 10:00 u naar de feestelijke opening van de QR-FIT beweegroute!

 

Nog maar 4 weken en dan is op 20 maart de grote opening van de nieuwe QR-FIT beweegroute in gemeente Woensdrecht, daar wil je bij zijn! We verzamelen om 10:00 u op parkeerplaats De Volksabdij (Ossendrecht)!

 

Op het event gaan we samen met een QR-FIT coach en de buurtsportcoaches van BWI de route lopen. Deelname aan het event is geheel gratis. De beweegroute maakt het mogelijk om in de buitenlucht in beweging te komen. Na het scannen zie je elke dag nieuwe oefeningen, dus elke dag is een unieke workout. Kom naar het event en ervaar het zelf!

 

Download vooraf de QR-FIT app om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten. De routes zijn ook zonder app te gebruiken en alle oefeningen zijn op drie fitheidsniveaus uit te voeren en dus voor alle leeftijden geschikt. Neem ook vooral je vrienden en familie mee!

 

Meld je aan via deze link!

Download vooraf aan het event alvast de app en neem een kijkje!

Vorig Nieuws

Ontwerp zonder titel

Wandel je graag, maar wil je dat ook eens doen in een andere omgeving dan je vaste rondje? Schrijf je dan in voor de Woensdrechtse dorpenloop. Tijdens deze wandelingen maak je kennis met het prachtige buitengebied van de gemeente Woensdrecht.