Nieuwe aflevering BWI de Podcast!

In onze podcast vertellen we je alles over onze dienstverlening. In deze nieuwe aflevering vertellen we je alles over het Startpunt Grip op Geld!

De tweede aflevering van onze podcastserie staat online! In deze aflevering vertellen we je alles over het startpunt Grip op Geld. Op dit startpunt werken medewerkers en vrijwilligers samen om mensen meer grip te laten krijgen op hun financiële administratie. Het Startpunt Grip op Geld is een dynamisch startpunt waar mensen met allerlei vragen terechtkunnen. Van het aanvragen van een DigiD, tot het treffen van een betalingsregeling – de medewerkers en vrijwilligers staan klaar om je te ondersteunen.

Wil je meer weten over over deze dienstverlening? Beluister dan de podcast via de volgende link: BWI de Podcast – Afl 2 Grip op Geld van BWI de Podcast (spotify.com)

Vorig Nieuws

dementiemonitor afbeelding

De Dementiemonitor is het enige landelijke onderzoek dat inzicht geeft in de wensen en behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Als mantelzorger kunt u de vragenlijst invullen, maar ook voor de mens met dementie is er een vragenlijst.