Opening QR-FIT beweegroute!

De QR-FIT beweegroute bij De Volksabdij in Ossendrecht is een prachtige manier om actief te blijven en van de buitenlucht te genieten. Op afgelopen woensdag werd de route officieel geopend in aanwezigheid van wethouder Lars van der Beek en buurtsportcoach Jeske Veluwenkamp!

De QR-FIT beweegroute bij De Volksabdij in Ossendrecht is een geweldige manier om actief te blijven en te genieten van de buitenlucht! Op afgelopen woensdag werd de route officieel geopend in aanwezigheid van wethouder Lars van der Beek en buurtsportcoach Jeske Veluwenkamp.

Deze laagdrempelige beweegroute is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd of fitheidsniveau. De route strekt zich uit over een afstand van 2,7 kilometer en voert je langs acht paaltjes met QR-codes. Bij elk paaltje krijg je een andere oefening voorgeschoteld. Scan de QR-codes met je telefoon en ontvang via de app oefeningen op jouw eigen niveau. Het leuke is dat de oefeningen elke 24 uur veranderen, waardoor de route telkens weer een nieuwe uitdaging biedt.

Wil je optimaal gebruikmaken van de QR-FIT beweegroute? Download dan de gratis QR-FIT app via de App Store of Google Play. Met deze app kun je niet alleen de oefeningen volgen, maar ook je voortgang bijhouden en deelnemen aan een actieve community van gelijkgestemde mensen die samenwerken aan een gezonder en actiever leven.

Dus trek je wandelschoenen aan, scan de QR-codes en laat je verrassen door de variatie aan oefeningen tijdens deze prachtige route!

Vorig Nieuws

Ontwerp zonder titel

Wandel je graag, maar wil je dat ook eens doen in een andere omgeving dan je vaste rondje? Schrijf je dan in voor de Woensdrechtse dorpenloop. Tijdens deze wandelingen maak je kennis met het prachtige buitengebied van de gemeente Woensdrecht.