Supermarkt- en lunchbijeenkomst

BWI Woensdrecht organiseert samen met Thuiszorg West-Brabant en de Albert Heijn Haviksberg in Hoogerheide een gezonde lunch met uitleg over gezonde voeding. Daarnaast wordt drie weken later een supermarktbijeenkomst gehouden waarin een diëtist mensen meeneemt langs de schappen van de supermarkt.

De lunch en bijbehorende presentatie over gezonde voeding vinden plaats in het gemeentehuis in Hoogerheide en de lunch wordt bereid door buurtsportcoach van BWI Jeske Veluwenkamp. Dit alles zal plaatsvinden op woensdag 29 mei van 11:00 tot 13:00 uur.

De supermarktbijeenkomst vindt plaats op woensdag 19 juni tussen 09:30 en 11:00 uur in de Albert Heijn Haviksberg in Hoogerheide.

De bijeenkomsten worden begeleid door lifestylecoach Jeske Veluwenkamp en diëtist Patricia Wagemakers van Thuiszorg West-Brabant.

Aanmelden kan tot uiterlijk 24 mei. Dit kan je doen door te bellen naar BWI via 0164 672 049 of door te mailen naar vraagpunt@bwiwoensdrecht.nl

Iedereen die meer wil leren over gezonde voeding en de effecten hiervan op het fysieke en mentale welbevinden is van harte welkom om deel te nemen!

Wees er snel bij want vol is vol!

Vorig Nieuws

dementiemonitor afbeelding

De Dementiemonitor is het enige landelijke onderzoek dat inzicht geeft in de wensen en behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Als mantelzorger kunt u de vragenlijst invullen, maar ook voor de mens met dementie is er een vragenlijst.