Coördinator gezellig-weg-zondag

Ongeveer elke drie weken wordt er in ’t Blickvelt de gezellig-weg-zondag georganiseerd. De gezellig-weg-zondag start met een uitgebreide lunch met aansluitend een bingo. De gezellig-weg-zondag is vooral bedoeld voor mensen die een invulling zoeken voor de zondag en graag andere mensen ontmoeten.

Ongeveer elke drie weken wordt er in ’t Blickvelt de gezellig-weg-zondag georganiseerd. De gezellig-weg-zondag start met een uitgebreide lunch. Daarna worden er verschillende potjes bingo gespeeld met prijsjes voor de winnaars. De gezellig-weg-zondag is vooral bedoeld voor mensen die een invulling zoeken voor de zondag en graag andere mensen ontmoeten.

Bij de rol als coördinator behoren verschillende taken. De taken die hier bij horen zijn:

  • Lunch bestellen
  • Prijsjes bingo inkopen
  • Op de dag van de gezellig-weg-zondag de boodschappen ophalen
  • Lunch klaarzetten in ‘t Blickvelt met ondersteuning van vrijwilligers
  • Bingo coördineren

Lijkt dit jou leuk en vind je het leuk om in een coördinerende functie mensen een gezellige middag te bezorgen? Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.