Gastontvanger in het museum Den Aanwas

Wij zoeken enthousiaste mensen die onze bezoekers in het museum willen rondleiden.

Ons museum heeft 2 stijlkamers met allerlei interessante objecten, een originele keuken uit 1900, een zolderverdieping met een dorpspleintje en een origineel huiskamercafeetje. We zijn stapsgewijs bezig met een vernieuwing van het museum, waarin vooral het verhaal van Prinses Paulientje (kleinste vrouwtje ooit van 61 cm) centraal staat. Nu is het museum in het weekend om de week op zondag open van 13:30 tot 16:30 en voor groepen op afspraak. De bedoeling is dat we de openingstijden uitbreiden naar iedere zaterdag en zondag. Hiervoor hebben we meer vrijwilligers nodig, zodat men ongeveer eens per 2 maanden ingezet hoeft te worden.

Ook hebben we gastontvangers nodig die ons cafeetje willen runnen. In het piepkleine cafeetje is plaats voor max 16 personen, het betreft vooral koffie/thee en frisdrank serveren.

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.