Startpunt Grip op Geld

Help jij mij het overzicht terug te krijgen?

Wij zijn opzoek naar nieuwe vrijwilligers voor het spreekuur van steunpunt Grip op geld. Tijdens de spreekuren bij de BWI komen inwoners uit de gemeente Woensdrecht met hun vragen over dagelijkse geldzaken. Ze worden met hun vraag geholpen door een vrijwillige budgetcoach, misschien ben jij dit wel binnenkort. De vrijwillige budgetcoaches worden ondersteund door een professional. De vragen waar inwoners mee kunnen komen zijn bijvoorbeeld: het aanvragen van de energietoeslag, het maken van een account voor een digi-d of het treffen van een betalingsregeling.

Spreekt het je aan om zo anderen in jou buurt verder te helpen en met een glimlach weer te zien vertrekken? Kom gerust een keer kijken of dit iets voor je is en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Plaats van de functie: Hoogerheide

Tijdstip/welke dag(delen): Diverse tijdstippen in de week.

Functie-eisen/noodzakelijke competenties: Je vindt het leuk om financiële vragen bezig te zijn.

Voor nadere informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met de coördinator van het steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164 672 049.

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

Vind jij het leuk om mee te wandelen als koploper of achterloper bij de Dorpenloop (5 of 10 km)? Ben jij in het bezit van een EHBO-diploma? Of vind je het leuk om bij de snack- en drankpost te staan om de wandelaars iets lekkers uit te delen? Geef je dan op als vrijwilliger bij de Dorpenloop.

Vacature: Vrijwilliger Huiskamer Putte

Locatie: De Biezen, Schoolstraat 42, 4645DA, Putte

Werkdagen en -tijden: Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Wij zoeken een Coördinator voor het Alzheimer Café voor de regio Woensdrecht