Startpunt Grip op Geld

Help jij mij het overzicht terug te krijgen?

Wij zijn opzoek naar nieuwe vrijwilligers voor het spreekuur van steunpunt Grip op geld. Tijdens de spreekuren bij de BWI komen inwoners uit de gemeente Woensdrecht met hun vragen over dagelijkse geldzaken. Ze worden met hun vraag geholpen door een vrijwillige budgetcoach, misschien ben jij dit wel binnenkort. De vrijwillige budgetcoaches worden ondersteund door een professional. De vragen waar inwoners mee kunnen komen zijn bijvoorbeeld: het aanvragen van de energietoeslag, het maken van een account voor een digi-d of het treffen van een betalingsregeling.

Spreekt het je aan om zo anderen in jou buurt verder te helpen en met een glimlach weer te zien vertrekken? Kom gerust een keer kijken of dit iets voor je is en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Plaats van de functie: Hoogerheide

Tijdstip/welke dag(delen): Diverse tijdstippen in de week.

Functie-eisen/noodzakelijke competenties: Je vindt het leuk om financiële vragen bezig te zijn.

Voor nadere informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met de coördinator van het steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164 672 049.

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.