Taal- of Voorleesvrijwilliger To-Taalhuis

Vind je het leuk om anderen te helpen met het leren van de Nederlandse taal?

Bij het  To-Taalhuis gaan we met kinderen en volwassenen in een gezellige sfeer met de Nederlandse taal aan de slag. Vind je het leuk om eens te komen kijken of het ook iets voor jou is?

Plaats van de functie: In heel de gemeente Woensdrecht
Tijdstip / welke dagen / dagdelen: Diverse tijdstippen in de week.
Functie-eisen / noodzakelijke competenties: Je vindt het leuk om met de Nederlandse taal bezig te zijn en daarmee anderen te helpen.

Heb je na het lezen van de vacature interesse gekregen in deze vrijwilligersvacature?

Voor nadere informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met de coördinator van het steunpunt vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164 672 049.

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.