Vrijwilliger voor voorlezen en spelletjes met kinderen

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag voorlezen en simpele spelletjes willen doen met kinderen.

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag voorlezen en simpele spelletjes willen doen met kinderen. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het voorlezen van boekjes waarbij de kinderen actief kunnen deelnemen door dingen aan te wijzen en na te doen. Daarnaast zul je spelletjes begeleiden die de ontwikkeling van het Nederlands bevorderen, zoals tellen, kleuren benoemen en dingen benoemen.

Functie-eisen:

  • Affiniteit met kinderen
  • Beschikbaarheid voorleeftijdsgroepen: kinderen tot 5 jaar en/of kinderen tot ongeveer 10 jaar
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Beschikbaarheid van minimaal 2 keer per maand in de avond
  • Locatie: Volksabdij

Wil jij bijdragen aan de educatieve en plezierige ervaring van deze kinderen? Meld je dan aan als vrijwilliger en help hen bij hun taalontwikkeling. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

Vind jij het leuk om mee te wandelen als koploper of achterloper bij de Dorpenloop (5 of 10 km)? Ben jij in het bezit van een EHBO-diploma? Of vind je het leuk om bij de snack- en drankpost te staan om de wandelaars iets lekkers uit te delen? Geef je dan op als vrijwilliger bij de Dorpenloop.

Vacature: Vrijwilliger Huiskamer Putte

Locatie: De Biezen, Schoolstraat 42, 4645DA, Putte

Werkdagen en -tijden: Elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur

Wij zoeken een Coördinator voor het Alzheimer Café voor de regio Woensdrecht