Vrijwilliger voor voorlezen en spelletjes met kinderen

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag voorlezen en simpele spelletjes willen doen met kinderen.

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die graag voorlezen en simpele spelletjes willen doen met kinderen. Jouw taken zullen onder andere bestaan uit het voorlezen van boekjes waarbij de kinderen actief kunnen deelnemen door dingen aan te wijzen en na te doen. Daarnaast zul je spelletjes begeleiden die de ontwikkeling van het Nederlands bevorderen, zoals tellen, kleuren benoemen en dingen benoemen.

Functie-eisen:

  • Affiniteit met kinderen
  • Beschikbaarheid voorleeftijdsgroepen: kinderen tot 5 jaar en/of kinderen tot ongeveer 10 jaar
  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Beschikbaarheid van minimaal 2 keer per maand in de avond
  • Locatie: Volksabdij

Wil jij bijdragen aan de educatieve en plezierige ervaring van deze kinderen? Meld je dan aan als vrijwilliger en help hen bij hun taalontwikkeling. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.