Arabische/Syrische tolk

Statushouders die in onze gemeente wonen helpen hun weg te vinden naar inburgering. Veel statushouders spreken niet of nauwelijks Nederlands. We zouden het fijn vinden om een tolk beschikbaar te hebben die Arabisch spreekt. Ook een tolk die Syrisch spreekt is van harte welkom.

Functie-eisen:
Kennis van Arabisch taal. Het spreken van andere talen zoals bijvoorbeeld Syrisch, Somalisch, Pakistaans etc zijn van harte welkom.

Benodigde competenties:

  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Mensen durven aanspreken
  • Eerlijk zijn

 

 

 

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.