Vrijwilliger Nederlands spreken met Oekraïense vluchtelingen

Ben jij goed in de Nederlandse taal en wil je graag iets betekenen voor anderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met Oekraïense vluchtelingen willen praten in het Nederlands.

Ben jij goed in de Nederlandse taal en wil je graag iets betekenen voor anderen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die met Oekraïense vluchtelingen willen praten in het Nederlands. Je zult samen met hen over alledaagse onderwerpen praten, hun Nederlands helpen verbeteren en vragen beantwoorden over hoe bepaalde dingen in het Nederlands worden gezegd.

Functie-eisen:

  • Beheersing van de Nederlandse taal
  • Beschikbaarheid van minimaal 2 keer per maand in de avond
  • Locatie: Oekraïense Vluchtelingenopvang Volksabdij

Interesse? Meld je aan als vrijwilliger en draag bij aan de integratie en taalontwikkeling van Oekraïense vluchtelingen. Voor nadere informatie en/of aanmelding kunt u contact opnemen met de coördinator Steunpunt Vrijwilligerswerk bij BWI, vrijwilligerswerk@bwiwoensdrecht.nl of 0164-672049

Vacature Delen:

Vragen of solliciteren?

Meer vacatures

De Losttreasures Market is een evenement wat wij ieder jaar organiseren in Hoogerheide. En ieder jaar gaat de opbrengst naar een ander goed doel. In 2024 gaat deze plaatsvinden op 23 juni en gaat de volledige opbrengst naar het Skraban- Deardorff fonds!

Kinderen en volwassenen ondersteunen bij het leren of verbeteren van de Nederlandse taal waarbij taal en sociaal hand in hand gaan.

Wil jij je inzetten voor mensen met een lichamelijke beperking? Vind je het leuk om zaken te coördineren? En werk je graag met een gezellig team? Dan is vrijwillig bestuurslid bij de Zonnebloemafdeling Ossendrecht misschien wel wat voor jou.